Totaal aantal pageviews

donderdag 14 februari 2013

Wat gaat het goed!

We blijven goeie dagen houden. Ze is na 2 hele moeilijke dagen na de operatie nu duidelijk op de goede weg. Sinds vanmorgen zijn ze gestopt met de paracetamol, ze is duidelijk comfortabel dus dat was een goede keuze. Ze drinkt sinds vandaag 8 x 20cc via de fles en ook dit gaat goed, zo goed dat ze haar sonde hebben verwijderd vanavond.
Heb vandaag gelukkig ook weer even met haar kunnen knuffelen, de laatste keer dat ik haar vast heb gehouden was vorige week en toen had ze duidelijk pijn. Dat ging vandaag gelukkig een stuk beter.
We hebben alle stappenplannen doorgenomen met de verpleegkundige en hopelijk kunnen we na het weekend de hele verzorging zelf doen. Het verschonen van de luier en de gazen doen we zelf en ik heb vandaag ook het stomazakje zelf geleegd. Morgen gaan we helpen met het vervangen van het hele stomazakje en gaan we haar wassen. Ook gaan we helpen met het zwachtelen van haar beentjes.
Heerlijk om zoveel zelf te mogen en moeten doen.
Het is zo'n ontzettend heerlijk meisje, heel makkelijk en tevreden. Ze huilt een beetje als ze honger heeft en als ze verschoond wordt en verder kijkt ze heerlijk om zich heen en valt vervolgens weer in slaap. We zijn zo dankbaar dat we haar ouders zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten