Totaal aantal pageviews

zondag 17 februari 2013

Het gaat goed!

Onvoorstelbaar dat het allemaal al zo snel zo goed gaat met Fayènn.
Ze zit sinds vandaag op 45cc voeding en weeg 2120gram.
Qua verzorging kunnen we inmiddels alles zelf. We wassen haar, vervangen haar stomazakje, verschonen het verband en de gazen om haar beentjes, heerlijk om in deze situatie toch zoveel zelf te kunnen doen.
Ze kan gelukkig ook weer op schoot dus we knuffelen zoveel als mogelijk. Weliswaar met het blok onder haar beentjes want die moeten nog ruim anderhalve week omhoog blijven.
En wat is het toch een heerlijk meisje, zo tevreden. Als we haar aan het wassen en verschonen zijn houdt ze alles in de gaten, als we net even iets te laat zijn met haar voeding laat ze zich even goed horen en verder slaapt ze tussen de voedingen en wasbeurten en verschoningen door.
Als haar voeding goed blijft gaan, gaan ze met een dag of 2 haar centrale lijn verwijderen, weer een slangetje minder. Er blijft dan alleen nog het slangetje van de katheter over. Dit betekent ook dat we met haar kunnen gaan wandelen door het ziekenhuis omdat ze nergens meer aan vast zit.
Morgen wordt er met de artsen besproken wanneer ze eventueel naar huis mag. We gaan er vanuit dat ze 1 maand oud is als we haar mee naar huis mogen nemen maar we weten nog niets zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten