Totaal aantal pageviews

maandag 4 februari 2013

3 februari 2013

Vandaag zou Fayènn eigenlijk naar de medium care unit gaan.
Ze hebben 's morgens bloed afgenomen en de hoeveelheid bloedgassen in haar bloed was niet goed. Er zit teveel CO2 in haar bloed. Dit komt waarschijnlijk omdat ze af en toe iets te oppervlakkig adem haalt.
Daarnaast is het creatinine gehalte ook iets te hoog, waarschijnlijk omdat ze 2 soorten antibiotica krijgt, 1 daarvan is niet goed voor de niertjes.
Ze zijn nu gestopt met 1 antibiotica en ze heeft een neusbrilletje met zuurstof om haar wat te helpen.
Dit doen ze wel vaker bij te vroeg geboren kindjes.
Drinken gaat gelukkig goed en mijn borstvoeding is inmiddels ook goed op gang waardoor ze nu 8 x per dag een flesje van 33cc krijgt. Niet slecht voor een kindje wat eigenlijk pas mocht drinken nadat ze goed en wel geopereerd zou zijn!
Ze doet het goed in haar nieuwe bedje. Ze heeft een mooie roze muts op en ze heeft sinds gisteravond ook een rompertje met lange mouwtjes aan. Je ziet gelijk dat ze dit wat prettiger vindt dan alleen in die luier. Ze is er iets rustiger door lijkt het.
Er is vandaag een echo gemaakt van haar niertjes om te kijken of deze allemaal in order zijn. Dit zag er gelukkig allemaal prima uit. Weer een stapje in de goede richting.

1 opmerking:

  1. weer een mijlpaaltje maar jeetje wat drinkt zij goed zeg, ik weet nog dat mijn zoontje op 10cc zat 8 x per dag ook 35 weken ;) dus jullie meisje drinkt buitengewoon super :D

    BeantwoordenVerwijderen