Totaal aantal pageviews

zaterdag 28 september 2013

En we gaan nog niet naar huis....

De bloedkweek van gister was weer schoon. Goed nieuws zou je denken maar niet dus. Ze staan nu voor een raadsel wat er aan de hand is. Ze oogt niet ziek, heeft geen koorts meer en 2 van de 3 kweken zijn schoon.
Op onze vraag of de bacterie later bij de kweek kon zijn gekomen en dus wellicht helemaal niet in haar bloed zit was het antwoord nee. Het type bacterie wat is gevonden kan haast niet van buitenaf zijn gekomen en dus zit het toch echt in haar bloed.
Gisteravond is er nog een keer bloed afgenomen om de ontstekingswaardes te bekijken, we hopen hier vandaag de uitslag van te horen.
Voorlopig gaan we in ieder geval nog niet naar huis.
Ze zijn wel aan het kijken of ze bij wijze van proef ons antibiotica mee naar huis kunnen geven zodat ze wel naar huis kan en wij het thuis via het infuus kunnen toedienen. Dit is iets wat eigenlijk alleen in het ziekenhuis gedaan mag worden maar de arts vind ons "de perfecte kandidaten" om de proef mee aan te gaan.
Heel fijn want dan hoeven we niet nog 2 weken opgesloten te zitten in het ziekenhuis. Ze blijft hier minimaal tot woensdag maar misschien zelfs tot vrijdag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten