Totaal aantal pageviews

maandag 2 september 2013

Frankrijk

Het weekendje Frankrijk zit erop en alles is goed gegaan!
Helaas stonden we op de heenweg constant in de file maar Fayènn had het prima naar haar zin achter in de auto.
De 1e avond was wat ongemakkelijk, je bent thuis zo gewend om de dingen op een bepaalde manier te doen. Daarnaast is het best gek om met je kind aan een infuuspaal in andermans huis op de bank te zitten.
De 1e keer slapen in haar campingbedje ging prima, ik denk dat mama meer moeite had met omschakelen dan Fayènn. Ze vond alle aandacht erg leuk en was naar iedereen even vriendelijk.
Zaterdag avond hadden we een doopfeest, dit ging ook goed tot de muziek plotseling heel hard werd aangezet. Hier raakte ze behoorlijk overstuur van en dus zijn we maar buiten gaan zitten.
Nadat ze uit het ziekenhuis is gekomen hebben we haar zoveel mogelijk laten wennen aan verschillende geluiden en er staat thuis ook eigenlijk altijd wel een radio of tv aan. Toch merken we dat ze soms van bepaalde dingen erg kan schrikken. Nu stond de muziek zelfs voor ons te hard dus het was te verwachten dat ze dit niet fijn zou vinden. Ze werd zelfs voor het eerst in haar leven gillend wakker 's nachts. Geen succes dus.
Gelukkig was ze de volgende dag weer de oude.
We zijn na de lunch weer gaan rijden zodat we op tijd weer terug zouden zijn.

Met haar neefje Rafael en nichtje Eriana

Met haar nichtje Eriana



Vandaag hebben we weer een stapje gemaakt met haar voeding.
Ze krijgt nu 16ml melk via de sonde 's nachts en 42ml flesjes overdag.
Verder gaan we de groente uitbreiden en beginnen we vandaag met aardappelen met bietjes.
En het begint een beetje saai te worden maar ook de 8kg zijn we inmiddels gepasseerd, vanmorgen hebben we haar weer gewogen en ze weegt 8020 gram :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten