Totaal aantal pageviews

maandag 9 september 2013

Spugen

De laatste 2 a 3 weken heeft Fayènn een kuchje. Het is niet echt een hoest te noemen maar echt een klein kuchje. Zo klein dat het leek of ze aandacht wilde vragen, iets nieuws wat ze had ontdekt en keken we dan naar haar dan ging ze heel breed lachen.
Maar ze ging steeds meer kuchen en vervolgens ging dat over in kokhalzen en kwam haar volledige fles weer naar buiten.
Eerst was het af en toe een fles in de ochtend, 3 a 4 keer. Na 10 minuten dronk ze dan weer een fles en deze bleef binnen.
Afgelopen zaterdag hadden we visite en bleef ze wat langer op dan normaal. Ze had 's middags veel geslapen dus dat ging prima. Tot ze om 22.00 ging spugen en dat was niet alleen de fles van 2 uur daarvoor maar echt 4 x zoveel.
Zondag zagen we dat ze wat witte aanslag had aan de binnenkant van haar bovenlip.
Omdat haar boventanden door komen zoog ze wat meer op haar bovenlip, dachten we.
Ze blijkt dus spruw te hebben, maar meer in haar keel dan in haar mond.
Het zit niet op haar tong, niet in haar wangen, alleen aan de binnenkant van haar bovenlip en nu ook haar onderlip.
Dit is dus waarschijnlijk waarom ze ook vandaag weer moest overgeven.
Carlos en ik hadden het er van het weekend over dat we allebei zo'n vervelend onderbuik gevoel hadden, dat er iets mis was maar we onze vinger niet op konden leggen, hopelijk was dit het.
De medicijnen zijn vanavond gelijk bezorgt dus we hopen dat deze snel aanslaan.

We zijn dagelijks bezig met haar oefeningen maar we zien nog steeds weinig omrol actie. Deze dame wil veel liever zitten zodat ze om zich heen kan kijken en met haar speelgoed kan spelen.
Alles wat binnen handbereik ligt wil ze pakken.

Ze begint ook wat eenkennig te worden en kan erg verdrietig worden als je opeens uit haar gezichtsveld verdwijnt, gelukkig begint ze gelijk weer te lachen zodra ze je weer ziet :)
We hadden gehoopt vandaag weer een stapje te maken met haar voeding maar met de spruw medicatie zullen haar darmen zeker een reactie gaan geven, we zullen dus waarschijnlijk minimaal een weekje moeten wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten