Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 juni 2013

Terug op 1 zuid

We zijn weer terug op de plek waar Fayènn lag nadat ze van de intensive care kwam. Omdat Fayènn een bacterie in haar blaas heeft zitten we in een prive box met contact isolatie. Zijn we stiekem wel erg blij mee, niet op een zaal met nog 5 andere babies. Ik blijf in het ziekenhuis vanacht en Carlos slaapt thuis.
De uroloog en de chirurg zijn net bij de echo geweest. Omdat ze niet veel plast waren ze bang dat de urine terug haar nieren in liep waardoor deze uit zouden zetten. Dit blijkt gelukkig niet het geval.
Er is wel wat onduidelijkheid over wat er nu precies naar buiten komt, darm of blaas. Omdat ze op de echo zien dat er boven het weefsel een ruimte zit gevuld met troebele vloeistof wat zeer pijnlijk is als ze er met de echokop overheen gaan. Dit lijkt ook blaas te zijn met een vrij groot steentje erin.
Ze gaan overleggen en besluiten om haar morgenochtend vroeg te opereren. Vanavond heeft geen zin omdat ze 6 uur nuchter moet zijn en 's nachts opereren is gewoon niet verstandig.
Ze zal waarschijnlijk rond 10.00 aan de beurt zijn.
Gelukkig is ze na alle commotie lekker in slaap gevallen en weer net zo relaxed als altijd :)

1 opmerking:

  1. Oh lieve Denise, als je haar zo ziet liggen, zou je niet zeggen dat er wat is met dat mooie poppetje. Ik heb het zo met jullie te doen. Ik wens jullie alle kracht toe en zal een kaarsje branden. Maar ze heeft al ruim bewezen een vechtertje te zijn. Sterkte xx Renate

    BeantwoordenVerwijderen