Totaal aantal pageviews

zaterdag 8 juni 2013

Spelletjes

Fayènn heeft een nieuw spelletje, ze blijft net zo lang naar je kijken en geluidjes maken om je aandacht te trekken, zodra je dan naar haar kijkt begint ze heel breed naar je te lachen! Ontzettend schattig :)
Ze heeft ook steeds meer aandacht voor haar speelgoed waar geluid uit komt en vindt spelen op haar buik ook steeds leuker. Ze grijpt gericht naar haar speelgoed en probeert het vervolgens in haar mond te stoppen. Alles wat ze in haar handen krijgt gaat direct haar mond in.
Zo had ze deze week de onderkant van haar stomazakje te pakken en probeerde die dus ook haar mond in te trekken, gelukkig was het zakje te kort ;)
Afgelopen donderdag zijn we voor het eerst met Fayènn naar een feestje geweest, de verjaardag van haar peetmama. Ik vond het in eerste instantie erg moeilijk maar uiteindelijk was het super.
Eerst hebben we Oma Amalia opgehaald, die blijft de komende weken/maanden in nederland. 
Ze was al gelijk gewend bij haar oma en viel heerlijk bij haar op schoot in slaap.

Met de ontlasting gaat het nog steeds niet goed. Ondanks dat we 2 stappen terug hebben moeten nemen met de voeding en het infuus blijft haar ontlasting ruim boven de 100ml en moeten we dagelijks compenseren. Gelukkig heeft ze geen last meer van krampjes dus we gaan er maar vanuit dat we de goede kant op gaan en het met een dag of 2 weer op niveau zit.
Het probleem met haar blaas lijkt te zijn opgelost, nu ze minder last heeft van haar darmen en dus ook niet meer huilt is haar blaas grotendeels terug naar binnen gegaan.
Even afwachten of de uroloog na het weekend nog wil kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten