Totaal aantal pageviews

dinsdag 2 april 2013

Zorgen...

Donderdag zijn we gestart met het toevoegen van een 2 uurs flesje. Dit houdt in dat de sondepomp 2 uur uit gaat en ze de 10cc die ze normaal per uur krijgt dmv druppeltjes nu in een 20cc flesje krijgt.
Normaal zien we dat bij het ophogen van de voeding met 1cc haar ontlasting een dag of 4 omhoog gaat en vervolgens weer zakt naar 50ml per dag.
Vandaag was de dag dat haar ontlasting eigenlijk minder had moeten worden maar dit gebeurt niet.
Het gaat juist extreem omhoog, om 21.00 zaten we al op 100cc.
over 24 uur krijgt ze 240cc voeding binnen waarvan ze er nu dus alweer bijna 200cc heeft uitgepoept.
We hebben aangegeven dat we willen stoppen met het 2 uurs flesje en gewoon met kleine stapjes de sondevoeding op willen hogen. Haar darmen lijken de 20cc in 1 keer gewoon nog niet goed aan te kunnen.

We maken ons best zorgen want er lijkt geen aanleiding te zijn voor het plotselinge toenemen van haar ontlasting. De angst dat haar darmen nooit grote hoeveelheden voeding aan zullen kunnen is er altijd.
Je moet je voorstellen dat Fayènn per uur 10 theelepeltjes voeding binnen krijgt in hele kleine druppeltjes. 6 keer per dag zetten we de pomp een uur uit en krijgt ze die 10 theelepeltjes in een spuitje in haar mond dmv een flessespeentje. Haar darmen zijn zo gevoelig dat wanneer we 1 extra theelepeltje  geven ze daar direct op reageert door bijna het dubbele aan ontlasting te produceren.
We hebben dus heel veel geduld nodig want in principe wordt haar voeding iedere week met 1 theelepeltje opgehoogd. Ze zit nu dus op 10 theelepeltje en we moeten naar 20!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten