Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 maart 2013

Buitenlucht!

Na haar geboorte bijna 2 maanden geleden is Fayènn, afgezien van het ritje met de ambulance, nog nooit buiten geweest. Zelfs de ramen in haar kamertje konden niet open dus frisse buitenlucht heeft ze nog nooit gehad.
Omdat wij inmiddels al zover zijn met de scholing voor de centrale lijn hebben we deze week toestemming gekregen van de arts om maximaal 2 uurtjes per dag met haar te gaan wandelen buiten.
Omdat ze voorlopig nog maar 2 uur van de centrale lijn af mag is 2 uur dus de max.
Het is voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend, buiten wandelen met je kindje, maar voor ons is het zo'n ontzettend grote stap!
Na 2 maanden "opgesloten" te hebben gezeten met haar krijgen we nu steeds meer vrijheid.


Vandaag is de chirurg langs geweest met 2 collega's. Omdat haar dikke darm stoma een beetje naar buiten komt (prolaps) en ze een kleine ontsteking heeft in haar nekje wilde ze even naar haar komen kijken.
Ze waren aangenaam verrast door hoe goed het gaat met Fayènn.
De laatste keer dat ze haar zagen woog ze amper 2 kg en vandaag zit ze alweer op 2,7kg en begint ze een lekkere bolle toet te krijgen. De hechtingen op haar buikje zijn ontzettend mooi aan het helen en qua bewegen, alertheid en eigenlijk gewoon in z'n geheel doet ze het enorm goed.
Fijn om te horen dat ze zo tevreden over haar zijn.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten