Totaal aantal pageviews

zaterdag 13 april 2013

13 april 2013

Vrijdag zijn de thuispompen en alle accessoires geleverd, 4 grote dozen vol met spullen die we straks thuis nodig hebben. En dan zijn de spullen voor de stomazorg nog niet eens geleverd! Dat babies een hoop spullen nodig hebben wisten we al maar 'speciale' babies hebben nog veeeeeel meer spullen nodig. Gelukkig hebben we de kinderkamer aangepast aan dit feit. De commode en kast zijn extra groot zodat we alle spullen kwijt kunnen. Zolang Fayènn nog geen 3,5kg weegt zitten we nog even vast aan de grote pompen(onderste 2) Vanaf 3,5kg gaat ze over op 1 zak overdag en 2 zakken s'nachts. En het paarse pompje voor de sondevoeding loopt 24 uur per dag.
Omdat we straks niet de hele dag binnen willen zitten gaan we een luiertas aanpassen met haken aan de binnenkant om de zakken en fles in op te hangen.
Nu dat Fayènn wat spek op d'r lijfje begint te krijgen heeft ze niet alleen een grotere maat kleding(mt. 50) maar sinds vandaag zit ze met haar luiers ook eindelijk op maat 1. Weg met de maat 0 microluiers, na 10 weken gaan we eindelijk new born luiers gebruiken :)

Vrijdagavond ben ik naar huis gegaan om het thuis alvast allemaal in orde te maken voor volgende week. Fayènn komt dan een dagje thuis en we vieren de verjaardag van grote zus Jaydey.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten