Totaal aantal pageviews

vrijdag 26 april 2013

Ontslagdatum

Vandaag hebben we de officiële ontslagdatum gekregen, 3 mei gaat Fayènn dan eindelijk definitief mee naar huis! Na 3 maanden en 2 dagen dan eindelijk geen ziekenhuisverblijf meer, zowel voor Fayènn als voor mij want ik slaap inmiddels ook al 2 maanden in het ziekenhuis.
Het is niet niks om een kind met sonde en infuus mee naar huis te nemen. Alle aanvragen zijn de deur uit, voor de thuiszorg, voor de benodigdheden thuis, alle medicatie voor zowel de eigen apotheek als de apotheek van het EMC. Alle stappenplannen zijn afgetekend door de arts en we mogen nu dus officieel thuis voor haar zorgen en we mogen ook andere opleiden om voor Fayènn te zorgen. De aanvraag voor het verpleegkundig kinderdagverblijf is eruit en vandaag zou de indicatie voor zowel de thuiszorg als het vkd worden afgegeven.
De kinderthuiszorg komt woensdag voor een gesprek om te bespreken wat voor hulp wij van hun nodig zullen hebben, de indicatie is voor 10 uur per week dus dat gaan we verspreiden zodat zij de dagelijkse prikjes kunnen doen.
De kinderfysio komt 1 keer per week thuis.
De afspraken met de poli van het darm-falen-team worden gemaakt en daar gaan we voorlopig 1 keer per week heen.
Een aardig vol programma dus.
Eerst maar genieten van het weekendje thuis morgen!

1 opmerking:

  1. Lieve familie,
    Bedankt voor het elke keer weer schrijven van hoe het met jullie prinsesje gaat wij zijn misschien ver weg maar voelen ons toch heel dicht bij jullie en met jullie verbonden jullie zijn een voorbeeld voor veel mensen en wij houden jullie in gebed, en voor God is niets onmogelijk blijf geloven in wonderen ook voor haar darmen we houden van jullie knuffel uit limburg Devid Ruth Amy Joyce Lisa

    BeantwoordenVerwijderen