Totaal aantal pageviews

vrijdag 15 november 2013

Dit is een uitdaging!

We zijn gister aan het eind van de middag naar huis gegaan.
Aangekomen bij de auto stonden we gelijk voor onze eerste uitdaging, hoe krijgen we haar in de stoel.
Daar hadden we duidelijk iets te licht over gedacht want een paar ziekenhuis moltons onder haar billen was niet te oplossing zo bleek.
We zijn dus gelijk op zoek gegaan naar een alternatieve stoel. We dachten er 1 gevonden te hebben maar deze is eigenlijk gewoon net te groot en de riem gaat maar nauwelijks dicht waardoor ze er over een maand niet meer in past, dan is het zonde om daar nu zoveel geld aan uit te geven.
Zelfde probleem dus met de kinderstoel, ze kan er wel in maar ze kan niet vast gezet worden. Gelukkig hebben we hier een goede oplossing voor gevonden, de MiniMonkey.
Zo past ze in principe op iedere stoel.
In haar bed past het echt maar net, als ze met haar voetjes beweegt zit ze tegen de zijkanten aan. We kopen maar dat ze de komende 3 maanden niet heel erg hard gaat groeien.


Kleding is ook nog een uitdaging. Fayènn draagt eigenlijk alleen maar leggings met een shirtje of een tuniekje en heel af en toe een rokje maar jurkjes heeft ze niet. En laat dit nu net het enige zijn wat ze aan kan zodat haar kruis een beetje bedekt is.
Ik heb al extra grote rompers gekocht maar jurkjes die aan de onderkant wat wijder vallen zijn er gewoon niet lijkt het wel, althans niet hier in het centrum, tenzij je een feestjurk zoekt.
We moeten toch maar een beetje gaan kijken wat we kunnen vinden aangezien ze de komende 3 maanden in het gips zit en de winter er aan komt.

We hebben gelukkig wel een voetenzak gevonden op maat gemaakt voor kindjes met een spreid/gips broek.

Afgelopen nacht heeft ze erg rusteloos geslapen en werd echt een paar keer huilend wakker. Haar ene bil is ook erg gezwollen en begint blauw te worden. Je merkt ook gewoon dat ze daar toch nog wel wat last van heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten