Totaal aantal pageviews

donderdag 7 november 2013

De operatie gaat door

Na een hoop onduidelijkheid hebben we vandaag dan toch te horen gekregen dat Fayènn aanstaande woensdag wel geopereerd zal worden.
Niet aan haar darmen zoals eerder was gezegd maar alleen aan haar heup. Zoals de orthopeed een tijd terug heeft uitgelegd zal ze met 1 been/heup in het gips gaan de komende maanden.
Hij zal in eerste instantie proberen om haar heup onder narcose in de kom te zetten, als dit lukt mag ze in principe dezelfde dag naar huis.
Lukt dit niet dan zal hij moeten snijden en dan zal ze moeten blijven.
Fingers crossed dat ze woensdag avond weer lekker in haar eigen bedje slaapt.
Afgelopen maandag weer een natrium testje laten doen in het ziekenhuis, de laatste keer was het natrium gehalte veel te laag, 5. De diëtiste belde vandaag dat uit de test van maandag een gehalte van 10 kwam wat ook nog veel te laag is.
Nu heeft ze een week lang zoveel overgegeven dat dit ook geen wonder is. Ze zei ook dat kindjes zoals Fayènn met een ileostoma 2x zolang nodig hebben om te herstellen van een griepje dan andere kindjes :(
Ze heeft vandaag goed gegeten maar haar ontlasting zat nog steeds 150ml boven de grens. Voorlopig moeten we dus nog flink compenseren. Hopelijk is dit na het weekend voorbij.
"lopen" in haar loopstoel. Ze gebruikt 1 beentje want met haar andere been kan ze geen kracht zetten. Zo is ze toch een beetje mobiel.

Spelen met Django als mama een taart bakt :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten