Totaal aantal pageviews

maandag 26 augustus 2013

Trots!

Vandaag de hele middag in het Sophia gezeten, eerst de controle en daarna bloedprikken.
Eerst moest er bloed uit haar handje worden getrokken voor het bepalen van de stollingswaarde ivm de fraxiparine die ze iedere dag geprikt krijgt. Daarna de gewone controle en oh wat zijn we trots want onze kleine dame doet het verbazingwekkend goed.
Ze weegt inmiddels 7,8kg ondanks dat er 2 tandjes zijn doorgekomen en we erg veel hebben moeten compenseren de afgelopen weken.
Ze is 62cm en groeit dus erg hard.
Het is bekent dat kindjes met kortedarm syndroom slecht groeien, er zijn kindjes die ouder zijn dan  Fayènn en amper 4 kg wegen en het dus aanzienlijk minder doen.
Fayènn overtreft alle verwachtingen.
Zat ze eerst nog net onder de onderste lijn, nu zit ze boven het gemiddelde :D
We hebben aangegeven dat we graag pectine willen gaan gebruiken, in het buitenland is dit iets wat veel gebruikt wordt bij kindjes met kortedarm syndroom maar in Nederland is dit nog niet iets wat ze voorschrijven. Ze gaan het bespreken.
Omdat ze bij Fayènn tot haar 2e jaar uitgaan van een gecorrigeerde leeftijd rekenen ze nu met een leeftijd van nog geen 6 maanden terwijl ze inmiddels al bijna 7 maanden is.
Zodra onze voorraad flesvoeding op is mogen we dus over op opvolgmelk, dit zal met ongeveer 7,5 maanden zijn.
We hebben besproken dat we aankomend weekend een weekend naar Frankrijk willen naar familie. Ze zorgen dat we een engelstalige brief krijgen mochten we naar het ziekenhuis moeten.
Ze gaf nog wel aan dat we ons geen zorgen hoeven te maken omdat het beste darmfalenteam van Europa in Parijs zit ;)
We kunnen ons nu dus gaan voorbereiden op een weekend weg, daar komt nog heel wat bij kijken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten