Totaal aantal pageviews

woensdag 21 augustus 2013

21 augustus 2013

Afgelopen maandag zijn we de 7,5 kg gepasseerd, 7520 gram! En het gaat goed, onvoorstelbaar goed.
Ik blijf een beetje bang om het teveel te zeggen maar het is gewoon zo fijn dat ze het zo goed doet.
Ze heeft inmiddels 2 tanden en die weet ze goed te gebruiken :)
2 dagen geleden kwam haar 2e tand eindelijk door, we zijn al bijna 2 weken aan het compenseren inmiddels en nu dat haar tand goed door is lijkt het eindelijk weer te stabiliseren. Gelukkig komt ze ondanks de hoge stoma productie toch goed aan.

Wat ons het meest blijft verbazen is dat Fayenn niet huilt, als ze honger heeft klaagt ze een beetje en als ze moe is wrijft ze in haar oogjes maar huilen doet ze niet. Als ze wakker wordt gaat ze liggen brabbelen en zelfs als ze haar prikje krijgt geeft ze geen kik. 
Je krijgt haar alleen aan het huilen als ze ergens van schrikt.

We zijn een paar dagen geleden begonnen met een klein beetje brood met smeerkaas na haar fles van 12.00 en dit vindt ze heerlijk. Ze zit lekker te smakken als je haar een stukje brood geeft.
De groentehapjes gaan er ook erg goed in, vooral nu we er iets meer smaak aan hebben toegevoegd.

Gister hebben ze op het kdv haar sonde vervangen, ik had er gewoon een slapeloze nacht van omdat de laatste keer dat de thuiszorg dit probeerde echt een drama was. Misschien hielp het dat ze nu in een andere omgeving was want het ging heel goed. Nu kunnen we haar wang insmeren zodat de uitslag minder wordt en proberen we het op haar rechterwang de duodenum onder de pleister te blijven plakken zodat ze hopelijk minder last heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten