Totaal aantal pageviews

donderdag 9 mei 2013

Inmiddels een week verder

We zijn inmiddels een week thuis met Fayènn en ze lijkt aardig in haar ritme te zitten. Ze slaapt van 22.30 tot 06.30 en 's middags van 11.30 tot 15.00. We hebben eigenlijk gelijk zoveel mogelijk geprobeerd haar een vast ritme te geven, dit is voor alle kindjes goed maar voor kindjes met darmproblemen is het extra belangrijk. We merken nu, een week later, dat ze door dit vaste ritme veel meer ontspannen is, zodra we haar in haar bedje leggen weet ze dat ze gaat slapen en maakt hier ook totaal geen probleem van.
Eenmaal wakker worden we overspoeld met lachjes, echt een traktatie!
Ze reageert nu ook echt op bepaalde dingen en lacht echt met geluid.


Verder vermaakt ze zich ook heerlijk in de box.
De kinderthuiszorg komt iedere ochtend langs om haar een injectie te geven. We hebben aangegeven dit niet zelf te willen doen, ook het vervangen van de sonde doen we liever niet zelf omdat dit voor haar erg vervelend is.
De fysio is afgelopen week ook langs geweest en zal in principe om de 2 weken komen om haar ontwikkeling te volgen. Omdat ze 5 weken te vroeg geboren is gaan ze de 1e 2 jaar uit van een gecorrigeerde leeftijd. Dat zou morgen dus 10 weken zijn ipv 15 weken en dit verschil is ze dus langzaam aan het inhalen.
Sinds een week of 2 heeft ze haar handjes ontdekt en stopt ze steeds in haar mond, dit lukt niet altijd wat haar dan enorm frustreert.
Ondanks dat ze nog maar zo klein is, is het echt al een klein clowntje en maakt ze ons iedere dag weer aan het lachen met haar gekke gezichten :)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten