Totaal aantal pageviews

woensdag 22 mei 2013

22 mei 2013

Eigenlijk valt er niet zo veel te vertellen, Fayènn doet het gewoon heel erg goed.
We zitten inmiddels op 6 flesjes per dag, de voeding is naar 14ml per uur( via de sonde ) en ze is inmiddels 12 uur los van het infuus!
Dit betekent dat ze alleen nog tussen 21.30 's avonds en 9.30 's morgens tpv krijgt via het infuus.
De volgende stap is om volledig over te gaan naar flesjes overdag zodat ook de sonde alleen nog 's nachts loopt. Dit is ook gelijk de stap waarvoor we het meest de tijd zullen moeten nemen.
Haar darmen zijn nog niet gewend aan grote hoeveelheden voeding in 1 keer, overgaan op flesjes betekent 28ml in 1 keer wat voor haar darmen een behoorlijke plons zal zijn.

Komende maandag hebben we weer een controle in het Sophia, we zien dat ze groeit, alles wordt dikker dus we denken dat ze inmiddels wel op de 4kg zit. Maat 50 begint krap te worden en luiermaat 1 is ook aan de krappe kant inmiddels.

Qua ontwikkeling gaat het ook goed, de fysio komt om de 2 weken kijken hoe het gaat en doet wat oefeningen met haar. Haar handen krijgt ze inmiddels goed in haar mond en ze begint ook heel voorzichtig bewust naar dingen te grijpen.

Haar grote zus is echt haar grootste idool, die hoeft maar boe te zeggen(letterlijk) of ze barst al in lachen uit. Ze gaat ook steeds meer brabbelen en lacht ook echt met geluid. Het is onmogelijk om een slechte bui te hebben , 1 lachje van Fayènn doet je alles vergeten.

Afgelopen zondag zijn we voor het eerst een dagje weg geweest, of nou ja, een middag. Gezellig op visite bij mijn broertje en zijn vriendin en even lekker in het park gezeten.
Blijft altijd spannend of je niets bent vergeten maar eigenlijk blijkt dat best mee te vallen. De noodspullen zitten toch al standaard in de tas met de sondepomp.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten