Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 juli 2013

Kralingse plas

Afgelopen zondag hadden we onverwachts een BBQ aan de kralingse plas.
Heerlijk met familie en vrienden.
Voor Fayènn was het ook goed vertoeven onder een parasol en ze had het dan ook goed naar haar zin.
Dit zijn van die dingen die we eigenlijk nooit doen, gewoon omdat je zo veel mee moet nemen en altijd weer op tijd thuis moet zijn om haar aan te sluiten aan het infuus.
Maar we kunnen niet eeuwig thuis blijven zitten en dus hebben we de spullen ingepakt in zijn we gewoon gegaan.
En op een groentehapje na waren we niets vergeten en achteraf blijkt het ook ontzettend mee te vallen wat je allemaal nodig hebt.
Alle noodspullen zitten toch al standaard in de tas.
In het park kwamen we een aantal mensen tegen die Fayènn kennen van de blog en foto's maar haar nog nooit in het echt hadden gezien, zo leuk! Vooral erg leuk om te zien en te horen dat het zo'n ontzettend vrolijk meisje is.
Want ook nu zat ze weer heerlijk naar iedereen te lachen.
Wij geloven ook echt dat haar vrolijke karakter haar overlevingsmechanisme is.
Mensen kijken niet zozeer naar 'dat meisje met die handicap' maar naar dat vrolijke meisje en dat is iets wat ze later zeker nog nodig zal gaan hebben.
Jay, Fayènn, Carlos & Leonor
Papa na doen :)
De BBQ :)

Gister hebben we haar voor het eerst in bad gedaan met haar nieuwe stoma plak. Iedereen zegt wel dat dat geen probleem is maar het voelt toch prettiger om haar gewoon zonder plak in bad te doen.
Maar met de nieuwe plak wilde we het toch proberen, zeker met dit warme weer is het fijn als ze gewoon iedere dag in bad kan.
De plak blijft gewoon netjes zitten en vandaag is er pas een nieuwe op gegaan, we gaan haar dus gewoon lekker iedere dag in bad doen nu.
Vandaag hebben we haar weer gewogen en ze is inmiddels over de 6,5kg heen! Ze heeft praktisch geen achterstand meer terwijl ze toch 5 weken te vroeg is geboren en uiteindelijk maar 1,7kg woog.



3 opmerkingen:

  1. Go Fayènn! <3<3<3 (heb altijd al een reactie hier willen plaatsen)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super!! Mooie meid, mooi gewicht.
    (1ste keer dat ik reageer, lees trouw jullie stukjes- ben zelf net moeder voor de eerste keer geworden :-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat doen jullie heel goed Denise, probeer je leven (Hoe makkelijk dat ook klinkt) op te pakken als vanouds. Jullie hebben al zoveel om rekening mee te houden, dan is het fijn om zo nu en dan wat leuks te doen. Bij ons is het niks medisch maar het blijft een hele volksverhuizing als we eruit gaan met de tweeling maar achteraf ben ik dan toch blij dat we het gedaan hebben. Hoe dan ook, , jullie doen het super met dat geweldig meisje van jullie. Petje af!!!

    BeantwoordenVerwijderen