Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 april 2015

HELP!

Vandaag over 2 weken zal Fayènn worden opgenomen in het Radboud in Nijmegen. Een dag later volgt dan een vrij ingrijpende operatie aan haar heup. Deze zal worden doorgezaagd om vervolgens te worden gekanteld zodat haar heupkop niet nogmaals uit de kom kan gaan.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het hier onwijs moeilijk mee heb, zeker na de laatste operatie van vorige week. Fayènn is zo ontzettend angstig en na de laatste opname hebben we een klein gefrustreerd peutertje terug gekregen. Bij de minste frustratie zet ze het op een gillen gevolgd door intens verdrietig huilen. Het is zo moeilijk om haar zo te zien en ook echt niet makkelijk om hier mee om te gaan. Afleiding is onze grootste troef maar als je zelf maar weinig slaap krijgt omdat je maar ligt te piekeren hoe het moet als datzelfde peutertje straks de volledig zomer in het gips zit dan is het niet altijd even makkelijk.
Maar zoals gezegd, Fayènn zit straks de hele zomer in het gips en we willen proberen haar zoveel mogelijk mobiel te houden en dus hebben we gekeken voor een kinderrolstoel.
Deze blijken er pas te zijn vanaf 4 jaar. Een buggy is geen optie want daar past ze met gips niet in.
Haar 3 maanden lang alleen maar laten liggen is natuurlijk niet te doen en dus hebben we hulp nodig om zelf iets te maken. Ik weet ongeveer wat ik wil alleen kunnen we het zelf niet maken.
Dit is hoe Fayènn ongeveer gegipst zal worden.



Een combinatie van deze 4 karretjes is wat we zoeken, het liefst met een zwenkwiel van voor en 2 grote wielen aan de zijkant zodat ze zelf vooruit kan komen en eventueel ruimte aan de achterkant voor een optionele duwstang.
Ben of ken je iemand die ons hiermee kan helpen laat dit dan alsjeblieft weten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten