Totaal aantal pageviews

zaterdag 4 juli 2015

Ik zie beentjes!

De afgelopen 2 weken waren een steeds groter wordend drama. Fayènn wilde steeds minder eten en begon steeds meer te spugen.
Het gips zat gewoon in de weg en nadat ze is gaan lopen werd dit steeds erger leek het wel.
Gister belde de opvang dat het eigenlijk niet echt meer ging zo. Eten ging gewoon echt niet meer en haar stoma bleef lekken. De combinatie warm weer en niet eten zorgt al snel voor problemen.
We zaten al de hele week in tweestrijd omdat het kiezen is tussen 2 kwaden. Of aan het infuus voor extra vocht, of het gips er 2 weken eerder af. Gister middag laat dus nog gaan bellen met het Radboud wat te doen en uiteindelijk in overleg besloten het gips er 2 weken eerder af te halen. Dit mochten we in het Sophia laten doen.
Om een heel lang verhaal kort te maken, na 4 uur wachten was er dan eindelijk iemand die het gips eraf wilde halen!
Arme kind zit vol wondjes op haar heupen en benen omdat het gips zo strak zat en de poep zat bijna tot aan haar oksels aangekoekt. Niet fijn.
Maar wat was ze blij dat ze weer lekker op haar buik kon slapen. Om 00.30 werd ze wakker en wilde ze pap eten, nou graag!
Vanmorgen na 10 weken heeeeerlijk in bad geweest, wat een feest!
Het is wel even aftasten hoe ver ze kan gaan, toen ze wakker werd klom ze uit bed maar haar linker been is nog zo zwak dat ze daar nog helemaal niet op kan staan.  Maandag gaan we naar Nijmegen voor foto's dus tot die tijd laten we haar zo min mogelijk doen, eerst zeker weten dat alles goed zit.
Zo eerst maar kijken of er nog ergens een zwembadje te krijgen is zodat wij ook nog een beetje kunnen genieten van het weer zo zonder gips :)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten